Krzysztof1111 Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Moja przygoda z roślinkami owadożernymi zaczęła się około 1,5 roku temu Zobaczyłem w markecie mocno zmarnowaną roślinkę jak się później okazało była to D.Aliciae no i się zaczęło Dzisiaj wstawię trzy fotki co prawda robione telefonem nie będą najlepszej jakości ale może się komuś spodobają Komentarze mile widziane Proszę o opinie co do kondycji moich roślinek D.Spatulata D. Pulchella x nitidula D. Filiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 19 Kwietnia 2015 Share Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Twoja pulchella x nitidula jest jakaś taka dziwna. Jesteś pewny że to ta krzyżówka? Nigdy nie widziałam jej całej czerwonej, poza tym te liski są chyba trochę za mało płaskie, ale może to przez zdjęcie. Chociaż najlepiej poczekać aż podrośnie Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Hesperyda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Kupiłem na forum tak dostałem opisaną Ale nie była taka czerwona niedawno jak słonko zaczęło lepiej świecić to i ona zaczęła barwę zmieniać Ale masz rację zobaczymy jak podrośnie Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Krzysztof1111 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi