Freedy Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Witajcie, Podpowiedzcie mi jak macie rozwiązaną sytuację na balkonie, jeśli chodzi o stawianie roślin? Nie mam pomysłu, czy zrobić jakiś stolik czy coś. Wpadłem na pomysł, wykombinowania takich haczyków, jak są w przypadku donic do wieszania na balkonie, tylko odpowiednio je nagiąć do tego przykręcić deskę i stawiać na tym rośliny. Jak wy to macie rozwiązane? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Witajcie, Podpowiedzcie mi jak macie rozwiązaną sytuację na balkonie, jeśli chodzi o stawianie roślin? Nie mam pomysłu, czy zrobić jakiś stolik czy coś. Wpadłem na pomysł, wykombinowania takich haczyków, jak są w przypadku donic do wieszania na balkonie, tylko odpowiednio je nagiąć do tego przykręcić deskę i stawiać na tym rośliny. Jak wy to macie rozwiązane? Ja na balkonie mam szafkę na której ustawiam rośliny, bez zbędnego kombinowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil95 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Ja stosuje dwie podstawki jedna na drugiej przez co woda w górnej podstawce nie nagrzewa się od rozgrzanych płytek na balkonie. Tanio, skutecznie, estetycznie. PS. Mówie o dwóch podstawkach o średnicy ok. 28-30cm, wysokości ok.5cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 W tamtym roku sprawdziły się u mnie kuwety postawione za barierkami, dodatkowo przywiązane do barierek. Podlewanie było bardzo ułatwione. Myślę, że w tym roku też tak zrobię. Myślałem też nad zrobieniem swego rodzaju półki wieszanej na barierce, ale na razie nie mam materiałów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Ja mam coś takiego zrobionego na np. sadzonki, wchodzi bardzo dużo doniczek rośliny comandosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi