Matek# Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Z góry mówie, sorry za jakość ale robione telefonem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 nawet nie takie złe te zdięcia ładna wystawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 no łódzka palmiarnia jest niczego sobie, właśnie z tamtąd pochodzi moja muchołówka:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1992 Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 wiem że mam głupie pytanie w głowie ale czy to wszystko na sprzedaż?? :?: :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 nie w palmiarni jak byłem jakiś miesiąc temu były tylko muchołapki na sprzedaż z mięsożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 21 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2006 Nie. Tam w palmiarni jest kwiaciarnia w której są w średnim stanie: capensis s, muchołówki xl, tłustosze xs i w opłakanym stanie saracenki xs. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 o jak byłem tam wcześniej nie było aż takiego wyboru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi