tracer274 Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) Jakiś czas temu napisałem podobny temat niestety w tamtym okresie musiałem go przerwać i przesunąć w terminie. Jednak jak już za coś się zabieram to to kończę. Zamieszczam plik pdf z swoimi wypocinami. Plik będzie aktualizowany co jakiś czas i przedstawiany w tym temacie. W skrócie napisze tylko, że przedstawiam w nim eksperyment w stosowaniu środków NNGR oraz Bioroots na grupie roślin Drosera Capensis Alba. Edytowane 29 Maja 2015 przez tracer274 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Ostatnio wpadł mnie w oko pewien preparat, który zawiera w sobie szczep bakterii. Bakterie te działają jako prewencja wobec patogenów, grzybów, pleśni i bakterii chorobotwórczych. Działanie środka polega antagonistycznym oddziaływaniu z innymi bakteriami i grzybami o substancje odżywcze i przestrzeń do życia (takie małe adolfy). W skrócie powoduje to wyplenienie całego syfu, który jest w glebie i namnożenie się w takiej ilości, że nie mają szans powrócić. Zamówię sobie z litr i zobaczę jak działa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Primo - (takie małe adolfy). W skrócie powoduje to wyplenienie całego syfu XXXDDDDDD ty wiesz co napisałeś? Secundo - chyba też sobie sprawię jak się sprawdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Primo - (takie małe adolfy). W skrócie powoduje to wyplenienie całego syfu XXXDDDDDD ty wiesz co napisałeś? Secundo - chyba też sobie sprawię jak się sprawdzi. "przestrzeń do życia (takie małe adolfy)" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi