maciek0421 Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Hej! Szukam bardzo wysokich kapturnic. Czy moglibyście powiedzieć mi jakie gatunki takie są? Odpowiadają mi takie powyżej 50 cm. Moim marzeniem są takie powyżej 1m ale nie wiem czy takie istnieją. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 S. Flava, s. Alata osiągają znaczne wysokości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Np. Flavy , leucophylle i ich mieszańce . Obecnie moje Juthatip soper ma ponad 48 cm i ciągle rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Flava var rugellii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Flava var rugellii No moja ma obecnie już 80 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snello Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 U mnie jakaś flava osiągnęła w tamtym roku ponad 1m Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi