Gość krystek Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 Z przyjemnością przedstawiam Wam kilka zdjęć z mojej wczorajszej wizyty w Warszawskim Ogrodzie Botanicznym przy Łazienkach Królewskich spodziewałem się że będzie tam więcej owadożerów, no ale cóż, może po prostu wszystkich nie znalazłem ale pięknie tam jest pozdrawiam zauważyłem tylko jednego dzbanecznika to tyle mam sporo zdjęć innych roślin, jak ktoś chce moge wysłać na maila, jak ktoś chce to prosze o Pm z mailem pozdrawiam i zapraszam do Stolicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 istny wysyp tych zdięć dzbanecznik jeden ale za to jaki:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 ee a mozna kupowac te rosliny w ogordzie botanicznym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 z tego co wiem to owadożernych nie, jestem tam taki "sklepik" ale nie ma w nim owadożerów... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 21 Czerwca 2006 Share Napisano 21 Czerwca 2006 Szkoda...A może ktoś wie czy w ogrodzie botanicznym w Powsinie są owadożery?Pozdrawiam,Michał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 to wybierzcie się z saperką :: i po kryjomu wykopcie też coś dla mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi