Janker Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Bardzo przydatne rzeczy wymieniłeś, da mi to do myślenia. Musze jeszcze lodówe sprawdzić bo tak szczerze to jeszcze nie sprawdzałem z powodu innych zajęć. Założyłem temat żeby sugestie otrzymane tu dały mi do myślenia. Wszystko wydaje się proste wywiercenie dziury zamontowanie rury z wiatrakiem ale trzeba uwzględnić wszystkie plusy i minusy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 ... W lodówce zrobić 2 wyjścia na rurki w środku umieszczę pompę z rurą zawinieta w spirale która będzie krążyła z lodówki do chłodnicy zchladzajac terra ... Z tego co jestem w stanie zrozumieć - chcesz by pompa z rurą zawiniętą w spiralę krążyła z lodówki do chłodnicy. Nie da się tego zrobić prościej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janker Napisano 13 Maja 2015 Autor Share Napisano 13 Maja 2015 Teraz mam już inny plan. Jutro zacznę prace z lodówką ale chlodzenie będzie powietrzne. Wentylator podłączony do programatora który będzie załącza w dmuchiwanie zimnego powietrza do terra. Mam taki dylemat jak rozwiązać sprawę z wejściem nowego powietrza do lodowy żeby się zbytnio nie rozgrzewka. Też nie wiem gdzie lepiej zrobić dziure pod wentylator aby nie przeciąć instalacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Teraz mam już inny plan. Jutro zacznę prace z lodówką ale chlodzenie będzie powietrzne. Wentylator podłączony do programatora który będzie załącza w dmuchiwanie zimnego powietrza do terra. Mam taki dylemat jak rozwiązać sprawę z wejściem nowego powietrza do lodowy żeby się zbytnio nie rozgrzewka. Też nie wiem gdzie lepiej zrobić dziure pod wentylator aby nie przeciąć instalacji. W drzwiach nie ma nic co można było by przeciąć sama pianka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi