Gość www111 Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem świetlówki aby doświetlić moją muchołówkę, gdyż nie mogę zapewnić jej wystarczająco światła słonecznego. I czy mogę zastąpić ją zwykłą żarówką tylko np. oświetlać z większej odległości? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez www111 Skąd pomysł, żeby takie pytanie zadać w dziale "Wystawy i spotkania"? Proszę o zakładanie tematów w odpowiednich działach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 16 Maja 2015 Share Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem świetlówki aby doświetlić moją muchołówkę, gdyż nie mogę zapewnić jej wystarczająco światła słonecznego. I czy mogę zastąpić ją zwykłą żarówką tylko np. oświetlać z większej odległości? Kolego stanowczo nie odrobiłeś lekcji z doświetlania Powinieneś poczytać i to widać baaaardzo dużooo... o doświetlamiu. Nie wiem czy to co napiszę będzie do Ciebie przemawiać? ...ale tak 3500-6500k lub 8000-10000k w zależności co tam sobie wymyśliłeś, w dość dużej ilości wattów? Edytowane 16 Maja 2015 przez Jaca-Dzbanecznik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi