Krzysztof1111 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Witam :-) Dzisiaj jedna fotka ale niebawem będą następne o ile zechcecie :-) D. Pulchella x nitidula a tak przy okazji czy ktoś może mi powiedzieć jak z takiego wielkoluda zebrać nasionka ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Bardzo ładne. Rosiczki pigmejskie mają swój urok. PS: Chcemy chcemy. Pochwal się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid2755 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Też chciałbym zobaczyć resztę owadożerów Edytowane 16 Czerwca 2015 przez spid2755 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 a tak przy okazji czy ktoś może mi powiedzieć jak z takiego wielkoluda zebrać nasionka ???? tak jak z każdej innej rosiczki:) tyle że ten mieszaniec nie jest samopylny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Piękne rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 W niedziele postaram się wstawić fotkę następnej rosiczki albo kapturnicy :-) tak jak z każdej innej rosiczki:) tyle że ten mieszaniec nie jest samopylny. Czyli pędzelek i zapylam tak ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Czyli pędzelek i zapylam tak ??. Teoretycznie tak, w praktyce bardzo trudne. Ale zdarza się, że wydają kiełkujące nasiona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Dzisiaj kolejne fotki już przedstawianej D. Pulchella x nitidula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 D. Communis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Widać wspaniale rośliny czują się w warunkach, jakie im zapewniłeś Krzysztofie! A Drosera pulchella x nitidula ma u Ciebie ładne "macki" na listeczkach. U swoich rzadko mogę zobaczyć a u Ciebie wyraźnie widoczne podobne do D. burmannii czy D. sessilifolia. Niech zdrowo rosną! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2015 Wielkie dzięki Łukash Ciesze się że komuś podobają się moje maleństwa Zdjęcia nie są za dobrej jakości bo niedawno kupiłem aparat i jeszcze się uczę co i jak Jak będę miał chwile to zrobię zdjęcia moich dwóch kapturków zobaczymy jak je ocenisz :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Tak jak obiecałem to wstawiam nowe fotki :-) D. Filiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) A teraz kapturki od których moja przygoda się rozpoczęła Zobaczyłem mocno zmarnowane roślinki w markecie i kupiłem je z litości były prawie zasuszone a teraz wyglądają tak S. Farnhamii Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Krzysztof1111 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 S. S.purpurea ssp. venosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1111 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) i ostatni kapturek kupiony dwa tygodnie temu również w markecie i tu proszę o rozpoznanie na dzisiaj tyle fotek Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Krzysztof1111 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi