morakam Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Wszyscy wstawiają fotki swoich roślin, to i ja się pochwalę Na początek rosiczki: 1.D. Capensis typical 2.D. Capensis albino 3.D. Madagascarensis 4.D. Capillaris 5.D. Capensis all red Edytowane 30 Czerwca 2015 przez morakam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 6.D. Natalensis 7. Nieznany okaz (jeśli ktoś rozpoznaje, proszę o identyfikację ) Muchołówki: 1.D.M.red giant (chyba) 2.D.M.big mouth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 3.D.M.typical Kapturnice: 1.S. Purpurea hybrida 2.S.maroon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 3.S.barbapappa 4.Nie wiem jaka to odmiana 5.S.juthatip sooper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 6.Małe S.purpurea Dzbaneczniki 1.N.ventrata 2.Nierozpoznany gatunek z OBI I na koniec wczoraj zakupiony, mój pierwszy w życiu tłustosz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 4.Nie wiem jaka to odmiana Sarracenia flava Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Mi ten nieznany okaz przypomina Droserę venustę. Raz tylko w ciągu trzech lat pęd kwiatowy wypuściła. A roślinki zdrowiutkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scavell Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Piękne zdrowiutkie, tylko nurtuje mnie jedno: do wszystkich doniczek stosujesz takie szerokie podstawki? Jeżeli tak to już zazdroszczę Ci ilości miejsca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 1 Lipca 2015 Autor Share Napisano 1 Lipca 2015 To podstawka tylko do zdjęć . Normalnie rośliny stoją w tackach w szklarence z biedronki. (większość osób pewnie wie o którą chodzi ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 3 Lipca 2015 Autor Share Napisano 3 Lipca 2015 (edytowane) Spojrzałem dzisiaj do doniczki z Ventratą, oczom moim ukazał się nowy, malutki dzbanecznik . Iw związku z tym takie pytanko. Kiedy będę mógł oddzielić malucha? i jeszcze fotka N. bloody mary Edytowane 4 Lipca 2015 przez morakam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morakam Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Niedawno kupiony Nepenthes tobaica x aristolochioides wytwożył już pierwszy dzbanek Niedługo pójdzie on do terrarium, do którego mam zamiar dać mech na podłoże. Wiecie jak można go rozmnożyć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi