Muchowyżeracz Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Ostatnio nurkowałem w internecie w poszukiwaniu ,,rodzajów'' roślin owadożernych,których nie opisują na forum,i wpadłem na pomysł zrobienia listy WSZYSTKICH roślin owadożernych(bez pseudoowadożernych). Jeżeli ktoś miałby ochotę uskuteczniać moje poszukiwania,dodawajcie znalezione rośliny. Wzór:(nazwa rośliny)-(krótki opis łapania owadów). Powodzenia! PS:Nie trzeba rozbijać rodzajów roślin na poszczególne gatunki,np:rosiczka,rosiczka bulwiasta itd...(wiem,możecie uznać to za zbrodnię ) Edytowane 2 Lipca 2015 przez Muchowyżeracz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 http://www.cpphotofinder.com/ Lista wszystkich roślin owadożernych. Zupełnie nie rozumiem celu Twojego pomysłu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchowyżeracz Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) ... Edytowane 2 Lipca 2015 przez Muchowyżeracz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchowyżeracz Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 http://www.cpphotofinder.com/ Lista wszystkich roślin owadożernych. Zupełnie nie rozumiem celu Twojego pomysłu... ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Nie ma potrzeby robienia takiego tematu ponieważ listy roślin owadożernych już istnieją i to w formie takiej, że na forum nie byłbyś wstanie odtworzyć ich w takim rozmiarze. Jeśli interesuje ciebie spis roślin polecam książkę Cultivating Carnivorous Plants autor Natch Greyes tylko że w języku angielskim. W niej masz pełne tabelki roślin z miejscem występowania grupą i innymi ważniejszymi informacjami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muchowyżeracz Napisano 2 Lipca 2015 Autor Share Napisano 2 Lipca 2015 W takim razie wybaczcie za zaśmiecanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi