markus383 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Witam Chciałem przedstawić moje roślinki Pierwsza to D. Capensis "All Red" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Drugą, która chcę przedstawić jest: D. Capensis "Albino" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Ostatnią jest: D. Spatulata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Brawo! Teraz to już z górki Witaj w klubie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 To zabawa się zaczęła teraz tylko rozbudowywać kolekcję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risa Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 No, to teraz tylko czekać na post pt. "Nie mam miejsca na parapecie" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 No, to teraz tylko czekać na post pt. "Nie mam miejsca na parapecie" A zaraz po nim "Robię terrarium". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Jeżeli lubisz dbać o roślinki to już po tobie , wśiąkłeś chłopie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki No, rzeczywiście pochorowałem się Na razie parapety, a po ślubie będzie specjalne pomieszczenie pod hodowlę krewetek i na pewno znajdzie się coś pod owadożerne Oglądałem już nawet szklarnie, ale do tego jeszcze muszę parę okazów zebrać Jeszcze mam zdjęcie siewki D. capensis "Albino", ale zabrakło mi transferu na forum Edytowane 28 Lipca 2015 przez markus383 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Raczej D. capensis "Albino" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Plus za spostrzegawczość Moja wina Raczej D. capensis "Albino" Naliczyłem 24 młodziutkie D. capensis i z 5 D. capensis Albino oraz 1szt. Muchołówki !!!! :) Udało się! Edytowane 31 Lipca 2015 przez markus383 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Senny niedzielny poranek Capensis 'All Red' Mogę spodziewać się kwiatka i nasion u Spatulaty? Macie może jakiś patent na dobre i ostre zdjęcia lustrem? Mam starego A200, z obiektywem kitowym, Heliosa do portretów i soczewki do "makro". Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez markus383 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 ... Macie może jakiś patent na dobre i ostre zdjęcia lustrem? Mam starego A200, z obiektywem kitowym, Heliosa do portretów i soczewki do "makro". Takie pytanie, to na którymś forum fotograficznym, których jest multum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Macie może jakiś patent na dobre i ostre zdjęcia lustrem? Mam starego A200, z obiektywem kitowym, Heliosa do portretów i soczewki do "makro". Ten patent nazywa się statyw. Do tego dobre oświetlenie i zdjęcie na konkurs gotowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Aktualne zdjęcie mojego parapetu z pięcioma nowymi gatunkami Ostrość specjalnie ustawiona na nową gwiazdę! Sarracenia purpurea ssp. purpurea Doszły nasionka: D. nidiformis D. natalensis D. spatulata Dionaea Red-Green Dzięki Iglacy! Powiększamy, powiększamy! Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez markus383 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi