Masiol Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Siemanko. Jestem aktualnie na Maderze i na targu znalazłem nasiona dzbanków za 2 euro. Nie jestem specem od tych roślin więc zarzucam fotkę. Czy to na pewno nasiona dzbanków? Jeśli ktoś by sobie życzył, mogę mu kupić na spróbowanie. Koszt do 2 euro za paczkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Siemanko. Jestem aktualnie na Maderze i na targu znalazłem nasiona dzbanków za 2 euro. Nie jestem specem od tych roślin więc zarzucam fotkę. Czy to na pewno nasiona dzbanków? Jeśli ktoś by sobie życzył, mogę mu kupić na spróbowanie. Koszt do 2 euro za paczkę. Tak to są na pewno torebki po nasionach dzbaneczników, ale nasion tam nie widać, bo to są długie przecinki jak tu poniżej, powinno być ich pełno przy takiej liczbie torebek Edytowane 28 Lipca 2015 przez dokkrb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Dokładnie. Więc pewnie nawet tych 2 euro nie warto wydawać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Wygląda na to, że puste torebki nasienne sprzedają. Może właśnie o nie chodzi, a nie o nasiona - może są jakims tamtejszym specyfikiem medycznym, albo afrodyzjakiem, albo coś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi