heliamfan Napisano 29 Lipca 2015 Share Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Kilka ujęć roślin, które imho doprowadziłem do stanu przypominającego ten z natury. Edytowane 29 Lipca 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 30 Lipca 2015 Autor Share Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 30 Lipca 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Cóż tu można konstruktywnego napisać. Śliczności i tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Moim faworytem jest drugie zdjęcie. Kolory powodują, że mam nieodparte wrażenie że jest to krzyżówka heliamfory z ... czereśnią, taką dobrze dojrzałą Rośliny nawet ładniejsze niż w naturze - tam są narażone na działanie warunków środowiska i szkodniki. A Twoje wyglądają jakby miały wszystko co im do życia i zdrowia potrzebne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 31 Lipca 2015 Share Napisano 31 Lipca 2015 Gratuluje roślin a mógłbyś pokazać troche swoich rosiczek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Moim faworytem jest drugie zdjęcie. Kolory powodują, że mam nieodparte wrażenie że jest to krzyżówka heliamfory z ... czereśnią, taką dobrze dojrzałą Rośliny nawet ładniejsze niż w naturze - tam są narażone na działanie warunków środowiska i szkodniki. A Twoje wyglądają jakby miały wszystko co im do życia i zdrowia potrzebne. Dziękuję . Widziałem N. sibuyanensis na żywo na Mt. GuitingGuiting i powiem ci ze troszkę mojemu jeszcze brakuje do tych najokazalszych roślin . Helka to huberi 'Angasima' wild seedgrown. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2015 a tutaj dom N. sibuyanensis- Knife edge widziane ze szczytu Mt. Mayo gdzie obozowalismy, widok w strone Descent Peak i G2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2015 H. neblinae x folliculata a w tle ultra-rzadkość: E. wurdackii Auyan Tepui Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Tytuł tematu mocno nieskromny, ale rośliny faktycznie idealne, więc spoko. ( : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Zrobię też taki skromny z nieidealnymi- tak oceniam 90% posiadanyh roślin . Założyłem ten temat bo niektóre z tych roślin widziałem na żywo, więc mogę porównać a resztę niebawem będę podziwiał w naturze . Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi