heliamfan Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Małe dzbanki nawożę raz w miesiącu za pomocą strzykawki 2ml podając nawóz dodzbankowo. Efekty są niesamowite . a oto efekty: na lewo rośliny nienawożone (gr kontrolna) a z prawej po 3-4 dawkach nawozu. N. reinwardiana Highland Red. wszystko jest fajnie, pięknie jak ma się jakieś 100 siewek, przy ilościach rzędu 1000-2000 robota jest przytłaczająco wolna a trzeba achować maksimum skupienia i precyzji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Jakim nawozem nawozisz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Receptura w fazie testów klinicznych. Będzie w niedługim czasie opatentowana i dostępna na rynku. Zero hormonów, tylko dobrze zbilansowana mieszanka dedykowana dzbankom, mająca silne podstawy w fizjologii rodzaju Nepenthes . Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja testuję mleko i widzę jakieś efekty, ale u Ciebie dzbanki bardzo przyśpieszają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2015 ja testuję metodę podania i dawkę- przy nieodpowiedniej kombinacji efekt jest odwrotny i skutkuje zmutowanymi dzbankami itp. dlatego okreslam to jako 'testy kliniczne'. Na szczęście jestem blisko złotego środka a nawet przez przypadek w wyniku moich własnych błędów, odkryłem kilka fajnych rzeczy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Trzymam kciuki i liczę na znalezienie środka. Dzbanki rosną wolno jak na owadożery, więc przyda im się "kop". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 U mnie maluszki bardzo przyspieszają po obiadku z rozpuszczonego w wodzie pokruszonego pokarmu dla rybek - tanie, proste i działa jak natura chciała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2015 jak napełnisz tym dzbanek o średnicy wejścia 1mm ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 U mnie maluszki bardzo przyspieszają po obiadku z rozpuszczonego w wodzie pokruszonego pokarmu dla rybek - tanie, proste i działa jak natura chciała Ja stosuję też pokazrm dla rybek + pyłek pszczeli. Na ogół wsypuję do kapturnic a do dzbanków naleam troszeczkę rozcieńczone . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi