KamilaN Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 W końcu i ja postanowiłam po obejrzeniu wielu galerii pokazać moje maluchy Nie jest to co prawda kolekcja tak imponująca jak niektórych na forum, ale od czegoś trzeba zacząć. Na początek zdjęcia muchołówki i dzbanecznika zaraz po tym jak do mnie dotarły: D. Big Mouth N. Hookeriana A teraz zdjęcia zrobione 15.08: Muchołówka chyba gorzej zniosła i podróż i aklimatyzację (tak mi się przynajmniej wydaje), ale pojawiają się nowe małe "łapki", więc jestem dobrej myśli. Dużo lepiej jak na moje oko radzi sobie Hookeriana bo dzbanki powolutku rosną i pojawiają się też nowe. I to na razie tyle. Mam nadzieję, że udało mi się prawidłowo załączyć zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Na początku jest najfajniej bo jest jeszcze tyle roślin, które bardzo chce się mieć. Systematycznie twoja kolekcja będzie się rozrastać tak, że jeszcze nie będziesz miała gdzie ich pomieścić. Muchołówce zapewnij dużo wody przez podsiąkanie i zacznie szynko rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi