Drapieżnik2000 Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Moja armia jest skuteczna, oto dzisiejsza ofiara, jeszcze żywa 'Sawtooth' zaczął się wybarwiać Oto mój paskudnik. Pinguicula vulgaris ssp. vulgaris jest w chwili obecnej okropny. Nie dawno był przesadzany, a i jakiś ptak go ciągle wydziobuje Betula humilis wchodzący w skład przestrzeni oddzielającą moje torfowisko, od boru Storczyk Dactylorhiza fuchsii rośnie mi trochę jak Gymnadenia conopsea, ale jest na 100% tym storczykiem jakim ma być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Niestety z powodu moich wyjazdów musiałem trochę zaniedbać swoje torfowisko. Ale już po moim powrocie moje torfowisko zrobiło się nie do poznania. Wszystkie nowe okazy przybyszów, wypuściło już u mnie kolejne liście. Kapturnice zaczęły kwitnąć jak oszalałe. Rosiczki owalne zaczęły wybujać poza normę. Dionaea muscipula 'Shark teeth' Sarracenia minor Nie ukrywam że ten widok mnie dobił. Ten paskudny pająk co od miesięcy tkał pajęczyny na moim torfowisku w końcu został ukatrupiony przez Drosera x obovata Szczerze mówiąc dobrze mu tak, strasznie mnie denerwował Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Drapieżnik2000 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Mimo iż jestem fanem pająków to gratuluję twojej Drosera x obovata za ukatrupienie go Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Fan dzbaneczników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Jako typowa dziewczyna powiem jedno: obrzydliwy ten pająk Gratulacje dla rosiczki jest mistrzem ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Taki maly off tu zrobię ale ok. Dlaczego, pająki są super!!! Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Fan dzbaneczników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Między innymi nie przepadam za pająkami, bo mam z nimi nie miłe wspomnienie. Oczywiście są wyjątki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi