Zawadiak Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich i zapraszam do oglądania zdjęć Edytowane 1 Października 2015 przez Zawadiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Piękne rośliny, pięknie wybarwione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Cudowne rośliny Widać kolejny temat, który będę musiał śledzić! Mam nadzieje, że masz ich jeszcze trochę do pokazania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wszystkie wyglądają przepięknie! Ta rosiczka petiolaris co masz ją podpisaną D. dilatato- petiolaris nie przypomina jej. Ten gatunek powinien bardziej przypominać D. petiolaris. Ta odrobinę wygląda jak ordensis ale to napewno nie ona. Najbardziej ta rosiczka przypomina mi moją krzyżówkę Ale niestety nie wiem jak się nazywa. Czy mógłbyś powiedzieć skąd ją masz? Albo gdzie kupiłeś nasiona jeśli była wysiewana? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wszystkie wyglądają przepięknie! Ta rosiczka petiolaris co masz ją podpisaną D. dilatato- petiolaris nie przypomina jej. Ten gatunek powinien bardziej przypominać D. petiolaris. Ta odrobinę wygląda jak ordensis ale to napewno nie ona. Najbardziej ta rosiczka przypomina mi moją krzyżówkę Ale niestety nie wiem jak się nazywa. Czy mógłbyś powiedzieć skąd ją masz? Albo gdzie kupiłeś nasiona jeśli była wysiewana? To jest prawdopodobnie ordensis-brommensis dopiero jak sie wybarwila pokazala swoje charakterystyczne cechy a z lenistwa zapomnialem zmienic etykietke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wow... przepiękne rośliny, cudownie wybarwione! Rosiczki genialne, a Cephalotus, to już w ogóle cudo Pod jakim oświetleniem je trzymasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Wow... przepiękne rośliny, cudownie wybarwione! Rosiczki genialne, a Cephalotus, to już w ogóle cudo Pod jakim oświetleniem je trzymasz? Oświetlenie jest z power ledów 1W i w sumie o mocy 60W Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Kolejna porcja zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Powiedz mi jaką masz tam wilgotność powietrza? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Tam gdzie trzymam glownie rosiczki wilgotność jest w przedziale 70-80% w dzien w nocy wyższa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedz, jeszcze właśnie coś mnie zaciekawiło. Ile centymetrów jest między stożkami wzrostu roślin a ledami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Helka i Cefalek sa najwyższe od całej reszty. Ich stożki są mniej więcej 12 cm od ledów, ale cała reszta jest w odległości coś koło 25 cm głównie rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Kilka siewek rosiczek z grupy Petiolaris Complex resztę dorzucę gdy podrosną, ponieważ są tak małe że aparat nie łapie ostrości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Niesamowite, że udało się Tobie wyhodować z nasion tę grupę rosiczek! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 1 Września 2015 Autor Share Napisano 1 Września 2015 Kilka ciekawych kultywarów Muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi