Zawadiak Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2015 Staram się, żeby temperatura nie spadła poniżej 20 stopni. W przyszlosci myślę o zainstalowaniu przewodu grzewczego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Kolejna Aktualizacja "Przebudzenie Muchołówki" Petiolaris Complex Drosera Auriculata Drosera Obovata Drosera Burmanii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Dodatkowo Tillandsie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Świetne rośliny, przyjemnie się oglądało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 Czas na zdjęcia pseudo artystyczne bardziej w kierunku pseudo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 ciąg dalszy .. Jeśli macie ochotę to możecie zgadywać co jest co Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 piękne te artystyczne zdjęcia! wysyłaj do National Geographic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Podziw. Kiedyś "bawiłem się" w makro, jest to trudna sztuka, ale daje dużo satysfakcji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 16 Maja 2016 Autor Share Napisano 16 Maja 2016 Dzisiaj skromnie Panna Roseana D.Peltata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Roseana bombowo wyeksponowana! Aż oczka się świecą! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 A czym robisz zdjęcia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 17 Maja 2016 Autor Share Napisano 17 Maja 2016 Sony Z3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 To niezłe zdjęcia jak na robione komórką. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Aż szczęka mi opadła z wrażenia jak patrze na zdj. Piękne roślinki ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Właśnie udało mi się ukończyć kolejny "Projekt" z udziałem Tillandsi. Trochę zajęło mi urzeczywistnienie mojego pomysłu, a i tak nie jest doskonały... standardowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi