Iglacy Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 rewelacyjnie to wygląda! Jak Ty je tam przymocowałeś? Sznurki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Wszystko klejone klejem na gorąco, a do maskowania użyłem mchu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2016 Kolejne ujęcie Tym razem D. Fulva po 50x próbach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Kilka nowych ujęć Dionaea Green Wizard Dionaea Long Petiole Dionaea Dentate ? Dionaea Big Teeth Red Giant Cephalotus Helka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Bardzo ładne rośliny, ale obawiam się, że to nie jest oryginalny Green Wizard, bo jak nazwa wskazuje powinien być zielony i nie wybarwiać się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Dopiero pod diodami power led mi się wybarwił a tak to ciągle był zielony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Moim zdaniem nie powinien się wybarwiać tak intensywnie, u green wizard przy bardzo mocnym świetle środek pułapki może być lekko różowy, ale nie aż tak bardzo czerwony. Można wiedzieć skąd go masz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Z heldrosa xs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Mój Green Wizard pod mocnym światłem również wybarwia się na czerwono, ale zaznaczę pod mocnym światłem w tym wypadku 118W panelem LED . Kiedyś był zielony, a obecnie środki pułapek ma czerwone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Pod panelem z power ledów nawet zwykły Cephalotus wyglada jak Eden black Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Tyle, że w zielonych klonach chodzi o to, że nie mają się wybarwiać nawet pod bardzo mocnym światłem, ewentualnie bardzo lekko, tak jak wcześniej pisałem. Tu zdjęcie (nie mojego autorstwa) jak wygląda oryginalna green wizard w mocnym świetle http://i33.servimg.com/u/f33/09/00/69/48/green_10.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Przydałaby się wypowiedź Pana Marka Woźnego na temat pochodzenia tego kultywaru. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Zawadiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Tutaj mała ciekawostka Cephalotus spod panelu led. Starsze dzbanki są praktycznie czarne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Dalej nie mogę się napatrzeć, zazdroszczę a w szczególności Cephalotusa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 16 Lipca 2016 Autor Share Napisano 16 Lipca 2016 Dzięki za miłe słowa Dzisiaj ciekawostka, czyli co można znaleźć w sklepie ogrodniczym pomiędzy rosiczką Capensis a Alicją Roridula Gorgonias Niestety bez Pameridei to już by była lekka przesada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi