Skocz do zawartości

ZOO-BOTANICA Wrocław i AQUA&ZOO Poznań

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszamy forumowiczów i nie tylko do odwiedzin naszego stoiska HELDROS na dwóch imprezach zorganizowanych w naszej okolicy :

ZOO-BOTANICA we Wrocławiu 12-13.09.2015

oraz

AQUA&ZOO w Poznaniu 17-18.09.2015

Niestety nie udzielam się na forum więc na targach będzie możliwość do porozmawiania i wymiany doświadczeń.

Na każdej imprezie spotykam ludzi pytających o rośliny, których akurat nie zabieramy.

Tym razem mam prośbę do osób, które mają zamiar przyjechać, napiszcie jakie rośliny chcielibyście zobaczyć. Jeśli będzie możliwość, zabierzemy. Piszcie i liczę, że z niektórymi z Was będę miał okazję porozmawiać i wymienić się doświadczeniami.

Dla wielbicieli muchołówek – jest już prawie cała lista muchołówek jaką mamy w uprawie.

Dla wielbicieli tłustoszy - niepełna jeszcze ale lista gotowa, więc proszę pytać.

Dla wielbicieli kapturnic – lista powiększona ale nadal hybrydy nie dodane i nie prędko skończę tę listę…

Pozdrawiam

Marek

Edytowane przez Marek Woźny
Odnośnik do odpowiedzi

Nie nawidzę tak długich list muchołówek na sprzedaż bo od razu myślę nad tym''komu sprzedać nerkę aby je kupić'' :(

Będziemy w kontakcie ^_^

Edytowane przez B-52
Odnośnik do odpowiedzi

Niczego nie sprzedawaj :) , powoli wszystko samo przyjdzie tylko o tym myśl.

Lista tłustoszy może nie zadowoli wszystkich ale wróciło mi zamiłowanie do tej grupy roślin i powinna się powiększać.

Jest już dostępna tutaj.

Zabiorę kilka pozycji więc można podejść i obejrzeć.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi