Nwankwo Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Moi drodzy ! Mam zaszczyt zaprosić Was do stolicy. Już w najbliższy weekend Carnisana zawita do Warszawy! Od 5 do 6 września w Ogrodzie Ogrodu Botanicznego UW, czyli w miejscu gdzie odbywa się w maju Wystawa Roślin Mięsożernych, będzie mieć miejsce rodzinna impreza '' Rośliny, owady i miód”. Naprawdę warto na chwilę wejść do świata owadów by je lepiej poznać i zrozumieć. W programie są różnego rodzaju pokazy, spacer entomologiczny, warsztaty oraz bajki dla najmłodszych. Szczegóły - http://www.ogrod.uw.edu.pl/aktualnosci/miody.htm Ale jak owady tam i MY. Nie może zabraknąć roślin owadożernych. Mamy swój mały kramik i chętnie pokażemy swoje ciekawostki. Przywieziemy ze sobą bardzo piękne i duże okazy rosiczek królewskich w okazyjnych cenach, sporo innych ciekawych rosiczek, w tym ładne kępy rosiczek pigmejskich. Od bardzo małych po ogromne kapturnice, przeróżne muchołówki. Oczywiście nie zabraknie rzadszych gatunków dzbaneczników i tłustoszy. Także pomimo tego, iż nie jest to typowo nasza wystawa – postaramy się zabrać jak najwięcej naszego asortymentu. Ceny będą, jak co roku pod koniec lata – bardzo zachęcające. Poza tym gwarantujemy fajną rozmowę z nami i jak zwykle niezapomniane spotkanie To tyle, więc serdecznie z całym naszym zespołem zapraszam ! Ps. Przepraszam, że tak późno dajemy informację Edytowane 3 Września 2015 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Na potwierdzenie tego wszystkiego o czym pisał Mateusz wrzucam trochę zdjęć sprzed chwili. Serdecznie Was zapraszamy, przybywajcie! )) Pozdrawiamy ze słonecznej Warszawy!) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Pięknie to wygląda. Postaram się być za tydzień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Ok, zapraszamy Dziś jesteśmy do godz. 18, dodaję jeszcze z 2 zdjęcia tego co mamy do pokazania, choć zaznaczam, że tym razem duża część ciekawostek została pod ladą z powodu małej ilości miejsca, którym dysponujemy Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 A stoisko jest gotowe już od 10, czy trochę później? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus383 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Niestety znów ominie mnie takie wydarzenie z powodu pracy :-\ Mam też pytanie z innej beczki. Może ktoś wie, gdzie mógłbym dostać taka paletke jak ta brązowa na ostatnim zdjęciu? :-) Świetnie wygląda i na pewno wyglądały o niego lepiej od tej mojej na parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Niestety znów ominie mnie takie wydarzenie z powodu pracy :-\ Mam też pytanie z innej beczki. Może ktoś wie, gdzie mógłbym dostać taka paletke jak ta brązowa na ostatnim zdjęciu? :-) Świetnie wygląda i na pewno wyglądały o niego lepiej od tej mojej na parapecie. Widziałem takie w sklepie ogrodniczym, ale już takim bardziej profesjonalnym. Musisz popytać. Często je wyrzucają i dają za darmo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi