Skocz do zawartości

Heliamphora (postarałem się :P)

Rekomendowane odpowiedzi

..czyli kilka zdjęć z mojej kolekcji do zrobienia których przyłożyłem się bardziej niż zwykle ;)

1- arenicola Tramen 1988 clone

post-6628-1441476402_thumb.jpg

2- exa Amuri wild seedgrown

post-6628-1441476416_thumb.jpg

3- exa x uncinata Amuri

post-6628-1441476531_thumb.jpg

4- huberi Akopan

post-6628-1441476549_thumb.jpg

5- ionasii red striped

post-6628-1441476563_thumb.jpg

6- uncinata Giant Amuri wild seedgrown clone

post-6628-1441476577_thumb.jpg

Edytowane przez Cephalotus
Przeniosłem podpisy do zdjęć.
Odnośnik do odpowiedzi

samo światło. imho karmienie helek plus wysokie temperatury to przepis na grzyba podczas upałów ;) helek nie karmię ani nie nawożę- mają wolny metabolizm i tyle, nie ma co na chama przyśpieszać ;). BTW co myślicie o temacie pt. "helki- fakty i mity" ????

Odnośnik do odpowiedzi

i zapraszam resztę do dyskusji ;). Zróbmy tak, żeby się nie bano tego rodzaju, kupę g***na i ch**ni zostało powiedziane na ten temat. Prawda jest taka: helki nie są takie super hiper kul hard tu groł jak się uważa. ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bałem się trochę zaczynać przygodę z helkami bo z wiadomości które czerpałem z internetu wynikało że mogę sobie z nimi nie poradzić. Ale na szczęście nie posłuchałem się internetu i mogę cieszyć swoje oczy widokiem pełnego w helkach terrarium rolleyes

Odnośnik do odpowiedzi

I jest tu na forum masa ludzi, którzy oprócz doświadczenia mają wiedzę, która może uprościc życie 'tym nowym'- każdy stary wyjadacz, czytaającpierwsze posty powiem tak inteligentnie bo mnie sprawdzo i nie dotane piniendzy->dokkrb wie co to znaczy

Odnośnik do odpowiedzi

I jest tu na forum masa ludzi, którzy oprócz doświadczenia mają wiedzę, która może uprościc życie 'tym nowym'- każdy stary wyjadacz, ->dokkrb wie co to znaczy

Edytowane przez heliamfan
Odnośnik do odpowiedzi