heliamfan Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 (edytowane) ..czyli kilka zdjęć z mojej kolekcji do zrobienia których przyłożyłem się bardziej niż zwykle 1- arenicola Tramen 1988 clone 2- exa Amuri wild seedgrown 3- exa x uncinata Amuri 4- huberi Akopan 5- ionasii red striped 6- uncinata Giant Amuri wild seedgrown clone Edytowane 5 Września 2015 przez Cephalotus Przeniosłem podpisy do zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Nice, pozazdrościć roślinek a fotki bardzo udane Szczególnie 3# mi się podoba i 6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Dziękuję . Jak patrzę na te starsze, to widzę tony niemieckich ogórków, porów i pomidorów przerzucanch w pocie czoła całe wakacje . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Drugie zdjęcie chyba nie działa... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Rzeczywiście ionasii red striped robi wrażenie A i exa x uncinata przyciąga wzrok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 chroman: jak się będzie dało to ci dorzucę do poniedziałkowej paki juvenila . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) update: malego adulta dorzuce ta helka to jest moja ulubiona helka ever. długość funkconowania dzbaków jest niesamowita- rok zy coś koło tego . Edytowane 6 Września 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 czym Ty ją karmisz, że aż tak długo utrzymują się jej dzbanki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 samo światło. imho karmienie helek plus wysokie temperatury to przepis na grzyba podczas upałów helek nie karmię ani nie nawożę- mają wolny metabolizm i tyle, nie ma co na chama przyśpieszać . BTW co myślicie o temacie pt. "helki- fakty i mity" ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Czy tym temacie miałbyś się dzielić z nami swoim 10 letnim doświadczeniem? :> 3x TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 i zapraszam resztę do dyskusji . Zróbmy tak, żeby się nie bano tego rodzaju, kupę g***na i ch**ni zostało powiedziane na ten temat. Prawda jest taka: helki nie są takie super hiper kul hard tu groł jak się uważa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Sam bałem się trochę zaczynać przygodę z helkami bo z wiadomości które czerpałem z internetu wynikało że mogę sobie z nimi nie poradzić. Ale na szczęście nie posłuchałem się internetu i mogę cieszyć swoje oczy widokiem pełnego w helkach terrarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 I jest tu na forum masa ludzi, którzy oprócz doświadczenia mają wiedzę, która może uprościc życie 'tym nowym'- każdy stary wyjadacz, czytaającpierwsze posty powiem tak inteligentnie bo mnie sprawdzo i nie dotane piniendzy->dokkrb wie co to znaczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) I jest tu na forum masa ludzi, którzy oprócz doświadczenia mają wiedzę, która może uprościc życie 'tym nowym'- każdy stary wyjadacz, ->dokkrb wie co to znaczy Edytowane 6 Września 2015 przez heliamfan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi