Niekumaty Burak Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) U mnie nie działa na Operze, Firefoxie o IE. ----- Nawet po zalogowaniu się. ----- Działa po zalogowaniu się. Edytowane 6 Września 2015 przez Niekumaty Burak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Teraz jest OK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Powinno być jak na zdjęciu po lewej a następnie panel powinien się zmienić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olka220 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Bardzo fajny pomysł Udało się! Edytowane 6 Września 2015 przez olka220 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Możliwe, że z mobilnych urządzeń jest ograniczona ta funkcja. Za chwilkę dopiszę. Edytowane 6 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Dodalem Berlin a wyrzuciło mnie na lodowiec w Norwegi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Pisaliście z tym do Marroma, jak Wam poleciłem? Może uda się dodać to do profilu i stworzyć taką centralną mapę. Mogę podpytać administratora tego forum, na którym takie coś jest czy ma jakiś "kod" na to. Ale tak czy owak, ja tego nie zrobię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Cephalotus@ Nie pytałem, bo już kiedyś o tym mówiłem i dostałem opowiedz, że nie bardzo na to jest czas a były też inne rzeczy do zrobienia na forum i w pełni to rozumiem. Poza tym ja traktuje to w ramach testu. Na razie frekwencja jest bardzo dobra a a mapa robi to co robić miała. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie. O kod możesz spytać, nic nie kosztuje a wtedy się pogada z Marromem A dziękuję wszystkim za wpisanie się Edytowane 7 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesperyda Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Myślicie że mogę wpisać się w dwa miasta? Chociaż rośliny trzymam tylko w jednym, to może tylko tam się wpisać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 To zależy od Ciebie. Jeżeli przebywasz w dwóch miastach po równo i można się z Tobą spotkać w jednym jak i drugim, to nie widzę przeszkody. Przynajmniej na razie, póki mapa nie jest zagęszczona. Lecz najlepiej wpisać miasto w którym się mieszka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Świetna robota chłopaki teraz to widać ładnie odleglości Taki pomysl by mapka znalazła się na głównej stronie forum lub pod shout boxem, łatwiej będzie "nowym" nas znaleźć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Wpisujmy się, wpisujmy (post, żeby poszło na górę) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Jeżeli ktoś ma jeszcze problemy a chce być wpisany to śmiało pisać do mnie lub tu w temacie. Mimo, że ustawiłem całkowicie wolną edycję dla każdego, niestety część osób nie może edytować. Postaram się to jeszcze jakoś ustawić, ale zobaczymy jak będzie. Jeżeli znacie jakieś punkty gdzie są owadożery do kupienia/ obejrzenia to możecie też wpisać- jakieś większe sklepy ogrodnicze, hurtownie itp. tylko zaznaczyć jakimś innym kolorem i opisać. Obecnie są zaznaczeni na mapie przedstawiciele dwóch znanych sklepów z roślinami, tak więc im więcej mapa zawiera informacji tym lepiej. Jest jeszcze kilka sklepów które znam i mógłbym wpisać, ale nie będę narzucał swojej woli. Fajnie, że mapka się rozrasta Zastanawia mnie czy warto zaznaczyć (bo jest do tego fajne narzędzie) naturalne obszary występowania rodzimych roślin owadożernych. Temat lekko odbiegający od tematu, ale co o tym myślicie? Ewentualnie zrobić osobną mapkę do zaznaczenia obszarów rezerwatów i szlaków. Edytowane 8 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Świetny pomysł, naprawdę!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 Da się zrobić dodatkową rubrykę specjalizacja? Np ktoś "siedzi" głównie w tłustoszach lub dzbanecznikach i nimi handluje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi