allgreen Napisano 4 Września 2016 Autor Share Napisano 4 Września 2016 Cóż muszę poinformować, że Google czy też Google Polska leci sobie w kulki. Ewentualnie mają za mało ludzi do obsługi w dziale technicznym, przez co moje zgłoszenie na temat problemów z mapą są gdzieś na końcu szarej zakurzonej listy. Nie wnikając; na razie zostawię to tak jak jest. Zgłoszę tylko Administracji naszego form o odświeżenie modułu na stronie głównej. Ja tymczasem poszukam innych możliwości lub w ostateczności mapę z innego źródła- nie od google. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Dopisałem się : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Fajnie. Nie wiem czy było to wspomniane, ale każdy forumowicz o standardowym koncie posiada kolor znacznika w kolorze czerwonym (ceglany czy jak kto woli ) Wyjątkiem są osoby na forum posiadające funkcje administrator, moderator, opiekun działu oraz sklep/fundator gdzie te kolory są przybliżone do kolorów z forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 dodana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalic Napisano 26 Kwietnia 2017 Share Napisano 26 Kwietnia 2017 również dodany do mapy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szejker Napisano 2 Października 2018 Share Napisano 2 Października 2018 Ja natomiast nie mogę nic zrobić. Nie ma ani szukajki, ani jakiejkolwiek opcji dodania pinezki. Wyszukiwanie pojawia się tylko w rozwijalnej liście z lewej strony, jak i wszystkie dodane pinezki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 10 Września 2024 Share Napisano 10 Września 2024 Czy mamy jakieś nowe informacje o tym projekcie? Czy już działa opcja dodawania się? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 12 Września 2024 Share Napisano 12 Września 2024 Ja tam jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi