Alberciarz Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Kontynuujemy carnisanowne wycieczki po Polsce! Zapraszamy serdecznie do Łodzi na naszą wystawę! Wystawa będzie mieć miejsce w dniach 18-27 września, z kolei kiermasze z naszym udziałem odbędą się w soboty i niedziele tj.: 19 i 20 września oraz 26 i 27 września:) W programie odbędą się również prowadzone przeze mnie prelekcje o tematyce uprawowej - 19-go i 20-go września o godz. 14:00. Wystawa przygotowana we współpracy z palmiarnią będzie obejmować ponad 100 taksonów roślin mięsożernych! Co na kiermaszu? Kontynuujemy szaleńczo niskie ceny na D. regia. Polecamy się uwadze wszystkich fanów botanicznych tłustoszy i rosiczek pigmejskich. Zapraszamy po kapturnice w specjalnych cenach! Przeróżne kultywary muchołówek - okazyjnie! Zamówienia tradycyjnie można składać drogą mailową Przybywajcie, do zobaczyska! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Melduje się! Albert szykuj mi gryzonie ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Mieszkańcy miasta Łodzi i nie tylko wystawa trwa... Na zachętę zdjęcie z dzbankowym drzewkiem Ponadto można obejrzeć wystawę muszli, motyli, pokażnej kolekcji kaktusów i storczyki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Nie idźcie tam! Wpadłem po co najwyżej cztery rośliny i zupełnie nie wiem jakim sposobem przypałętało się jeszcze dziesięć innych doniczek! To chyba przez te ceny, którym się oprzeć nie można... POLECAM! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupra111 Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Bardzo dobrze że przyjeżdżacie do Łodzi. Jeżeli ktoś jeszcze nie był to jeszcze jutro lub za tydzień może to nadrobić - WARTO!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi