Marek Woźny Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2016 Tak, Alby są przepiękne, ale kolejka oczekujących na nie spora więc trzeba czekać - może w tym roku się uda coś nabyć. Z leucophyllami jest niestety ten problem, że bardzo słabo się dzielą a chętnych sporo. W międzyczasie dodane zostały kolejne dwie helki z jesiennego podziału. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 Cóż uzbrajam się w cierpliwość i mam nadzieję, że jak tylko się pojawią to dasz znać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Lista hybryd skończona :-), mam nadzieję, że coś się spodoba fanom tych prześlicznych roślin . Jest też mały update reszty kapturnic, małe co nieco doszło jak co roku. Tak jak gdzieś, komuś, kiedyś ... obiecałem do końca lutego postaram się dodać sporo zdjęć tej grupy kapturnic - około 40 piękności czeka na dodanie. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 25 Lutego 2016 Autor Share Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) Nie dam rady ze wszystkimi zdjęciami kapturnic do końca lutego :-( Powstała jednak na szybko lista tego co z hybryd dostępne : Ok wrzucę tutaj, mam nadzieję ze administracja pozwoli :-) kapturnice pdf Wieczorem mały update z heliamphorami. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Marek Woźny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Niestety, nie mogliśmy znaleźć tego! [# 103139] Nie masz dostępu do tej części forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 "You do not have permission to view this forum." - Nie masz dostępu do tej części forum. U mnie to samo, mimo zalogowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Ten link działa Dzięki Marku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Udało się dodać 10 hybryd, nie wszystkie ze zdjęciami ale w przyszłości nadrobię Mały update mojej alkoholowej helki, nareszcie kielich co zaczyna wyglądać jak by chciał dostać robaka na śniadanie : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Jeszcze mały dodatek na koniec dnia, hybryda słynąca z najpiękniejszych kwiatów wśród kapturnic, akurat w zeszłym sezonie przypilnowałem i zrobiłem kilka zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi