karaluch Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Cześć Czy ktoś z Was potrafi tworzyć loga/napisy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Moja osoba raczej się nie kwalifikuje, ale musiałbyś chyba bardziej sprecyzować o co Tobie chodzi. Bo czy mowa o jakieś wirtualne jak baner lub w ogóle co innego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Potrzebuje ciekawie wykonany napis HUSARIA. Bez kolorów. Będzie to naklejka na na tylną szybę auta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Coś takiego? Jak takie coś zadowala, to wystarczy w google wystukać husaria napis> google grafika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 w google to ja szukałem i nie znalazłem nic ciekawego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 (edytowane) No to już nie wiem, czego chcesz po naklejce bez kolorów fajerwerków tam nie będzie. Edytowane 27 Września 2015 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi