Alberciarz Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 W dniach 2-4 października (piątek - niedziela), w godzinach 10:00 - 17:00 zapraszamy serdecznie na kiermasz i pokaz roślin mięsożernych, który będzie towarzyszył 42. Jesiennej Wystawie Ogrodnictwa, Leśnictwa i Zoologii w Centrum Targowym - Chemobudowa Kraków S.A. ul. Klimeckiego 14. W programie: - bogaty wybór roślin - będzie można zobaczyć kilkadziesiąt gatunków i odmian roślin mięsożernych - porady specjalistów dotyczące uprawy - sprzedaż ciekawych gatunków i odmian w cenach objętych specjalnymi promocjami sezonowymi - projekcje filmów o roślinach mięsożernych - pokazy i prelekcje dydaktyczne Dla ułatwienia zrobiliśmy nawet wydarzenie na fb jak widzicie, jestem tak zalatany, że ledwie skopiowałem. Ale zapraszam serdecznie! Jakieś foty na carnisanowym fb pewnie też się pojawią. https://www.facebook.com/events/1494736600819148/ Pozdrawiam!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 W tamtym roku byłem, w tym też się postaram, jeśli czas pozwoli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Serdecznie zapraszamy jeszcze jutro i w niedziele! Ceny korzystne jak na koniec sezonu przystało:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi