Cupra111 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Hej, ponieważ w dziale zakupów jest tylko pręgierz a nie ma "loży" to napiszę tutaj, że nasz forumowy kolega damian.sze jest RÓWNYM GOŚCIEM Kolejne zakupy u niego i kolejne gratisy-surprisy - na poważnie - bardzo to miłe i nieczęste a warte naśladowania. Dzięki Damian i tak trzymaj! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Generalnie funkcję "loży" spełniają komentarze w profilu danego użytkownika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupra111 Napisano 6 Października 2015 Autor Share Napisano 6 Października 2015 Kto czyta komentarze w profilu? Czyta ktoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Kto czyta komentarze w profilu? Czyta ktoś? Ja. Przed zakupem zakupem od kogoś, tak samo jak na alledrogo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 też często czytam i po każdych zakupach wystawiam komentarz:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crespo Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Z tego co wiem, komentarze czyta większość osób w profilu - wiele to daje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Ja też czytam komentarze na profilu przed zakupem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cupra111 Napisano 24 Października 2015 Autor Share Napisano 24 Października 2015 No to już wiemy kto czyta, ja chyba zacznę, hehe... Nie zmienia to sensu tego wątku i tego ze o takich zachowaniach warto wspominać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi