maciek0421 Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Hej. Ostatnio zdobyłem możliwość zapewnienia dzbanecznikom wysokiej wilgotności i intensywnego światła. Mam więc możliwość posiadania nowych i bardziej "zaawansowanych" gatunków. Zawsze słyszałem o tej minimalnej wilgotności a nigdy o ograniczeniach. I tutaj moje pytanie. Czy wilgotność 80-90% będzie optymalną dla gatunków wymagających jej w stu procentach jak i dla tych "parapetowców". Prościej mówiąc... Czy taka 'Ventratka' może żyć obok truncaty i nie będzie dla niej zbyt wilgotno? A tak przy okazji. Moim zdaniem im wilgotniej tym lepiej, ale zdam się na Wasze komentarze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Wydaje mi się, że im więcej tym lepiej Możesz normalnie trzymać, tylko uważaj na pleśń. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaduła Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Przy takiej wilgotności to jak rano twoja n. Ventrata będzie miała 5cm to na wieczór wybije ci szyby w terrarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi