agabuzka Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Witam, oto moje roślinki na razie nie jest ich za wiele, ale na wiosnę na pewno ich przybędzie Muchołówka 'Big mouth' Rosiczka Alicji Tłustosz Tina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Konsekwentnie bardzo te kompozycje tworzysz Zwłaszcza donica z muchołówkami będzie fajnie wyglądać jak już się porządnie rozrosną. Zrobiłem coś podobnego, tylko w trochę mniejszej. Nic tylko czekać aż podrosną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElektrykPL Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Wygląda zachęcająco, powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Przemyślane donice ja takie sobie zrobilem na balkon z tłusciochów, mucholówek i kapturnic, pięknie bd wyglądalo jak juz się rozrosną rosliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agabuzka Napisano 25 Listopada 2015 Autor Share Napisano 25 Listopada 2015 Dziękuję za pozytywne wypowiedzi w chwili obecnej rosiczki, muchołówki i Tiny rosną jak oszalałe Mała aktualizacja Tłustosze zakupione pod koniec października od fly guy Od lewej: Pinguicula gracilis x moctezumae, Pinguicula 'Aphrodite', Pinguicula gigantea 'alba' x moctezumae Pinguicula gigantea x moctezumae w dużym kielichu Otrzymane nie dawno do odratowania kapturnice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi