dziedzic Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Cześć dawno już nie chwaliłem się swymi roślinami z powodu słabego aparatu, ale ten czas to przeszłość i mogę się nimi podzielić na forum. A oto zdjęcia moich podopiecznych (wewnętrzne rośliny jutro postaram się dać moje prowizoryczne torfowisko) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Niestety nie dostrzegam żadnych zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaduła Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Pewnie zapomniał kliknąć ,,wyślij" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 Pewnie pod śniegiem wszystkondlatego takie białe foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Nic z tym się nie zgadza problem z rozmiarem zdjęć i czasem, ale się nie bójta zaraz to zmienię i je umieszczę. Wczoraj po prostu zbyt dużo miałem na głowie, by nad tym posiedzieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 I po wielu wielu wielu zmianach udało mi się wreszcie wykonwertować pierwsze moje zdjęcie. Jest to moja hodowla capensis albino z ok 100 nasion, teraz mam tego całe akwarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Teraz mój jeden z pierwszych tłustoszy, z którymi miałem mały problem. Przez całe lato od czerwca do sierpnia non stop kwitł, nawet teraz się nie poddaje. Na początku fajnie, wreszcie mam jakieś kwiaty, ale z biegiem czasu uznałem to za słaby pomysł, gdyż żadne z jego nasion mi nie wykiełkowało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 A teraz trochę jego wegetatywnych dzieci w mojej tzw. "tłustoszarni" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 patrząc po ilości zdjęć rozmyślam, czy powinienem trochę nie wstawiać, ale nie sami się o to prosiliście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Niby zapomniałem kliknąć wyślij... zapamiętam to sobie Dokończę pokaz zdjęć z moim 1 akwarium i zaraz przejdę do drugiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 ach myślałem, że przechytrzę system Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 dobra teraz moje Lantau island w mojej wegetatywnej rozmnażarce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 moje rutundifolie jakoś nie chcą rosnąć, może mi coś poradzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzic Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 mój dzbanek jest moją najtarszą rośliną, która szczerze mówiąc wiele przeżyła, teraz sobie ładnie rośnie i ma 2 nowe rosiczki do towarzystwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi