Fan dzbaneczników Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 witam jak w loginie jestem fanem dzbaneczników mam parę ciekawych gatunków jak nepenthes glandulifera jestem fanem hamaty i edwarsiany których poszukuję w niskich cenach ale mi się nie udaje. zamierzam kupić hamate na wistubie. Jestem fanem dzbaneczników dlatego że były to moje pierwsze rośliny owadożerne i naprawdę to ciekawe rośliny. Zainteresowanie roślinami zawdzięczam sklepu internetowemu roraima na którym po raz pierwszy je zobaczyłem. Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Witamy, witamy. Na pewno nie będziesz sie tutaj nudził Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dragon Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Polecam: https://www.zozodesign.pl/sklep/lancuszki-i...niesmiertelnik/ nowy w sklepie Edytowane 16 Stycznia 2017 przez dragon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 witasz się z nami czy podbijasz temat franka? takk jeśli z nami to serdecznie cię witam na forum takk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi