Mekk Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 TURNIEJ Wiedzy o Roślinach Owadożernych 2016! Już w sobotę - 09.01.2016, wieczorem o godzinie 18:30 rusza pierwsza w tym roku edycja Owadożernego Quizu. To wyjątkowa okazja, aby sprawdzić swoją wiedzę na temat roślin owadożernych i zdobyć cenne nagrody. Odrobina rywalizacji powinna tylko pomóc Wam w koncentracji To idealny pomysł dla każdego "owadożernego" fana na spędzenie zimowego wieczoru i przy okazji możliwość sprawdzenia swojej aktualnej wiedzy. W konkursie do wygrania bon o wartości 100zł (do wykorzystania w sklepie Roraima.pl na zakup roślin). Więcej informacji na stronie www.roraima.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Fajnie by było jakby jeszcze dało się zarejestrować ... Cały czas wyskakuje komunikat o błędnym wprowadzeniu captcha, a wprowadzane było na 100% dobrze. Próbowałem już nawet z dużymi literami i nic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2016 Fajnie by było jakby jeszcze dało się zarejestrować ... Cały czas wyskakuje komunikat o błędnym wprowadzeniu captcha, a wprowadzane było na 100% dobrze. Próbowałem już nawet z dużymi literami i nic. Trudno mi powiedzieć gdzie leży problem, w ciągu ostatnich kilku dni prawie codziennie rejestrują się nowi użytkownicy bez problemu, ja przed momentem jeszcze spróbowałem założyć konto i nie było żadnego kłopotu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdine Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 Jak dokłądnie bedzie wyglądalo odpowiadanie na pytania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2016 Jak dokłądnie bedzie wyglądalo odpowiadanie na pytania? Szczegółowe instrukcje będą jutro, kilka godzin przed startem, ale generalnie będzie standardowo w formie postów na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 Za kilkanaście minut startujemy - możecie sprawdzić jeszcze najnowszą instrukcję jak wziąć udział link Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi