Minax Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Witam. Stałem się dziś posiadaczem swojej drugiej w życiu muchołówki. Roślina została zakupiona w OBI, wydaje mi się, że jest dość młoda, listki są dość krótkie i pułapki nie dużych rozmiarów, ale do rzeczy. Roślina na pewno nie zimowała, wypuszcza właśnie 3 nowe liście i zastanawiam się, czy warto jeszcze próbować ją zimować ? Jest dość późno i nie wiem czy ma to jeszcze sens. Do zimowania dysponuję chłodnym pomieszczeniem z oknem zachodnim. Pozdrawiam ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Warto zimować i robić to właściwie czyli z doświetlaniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minax Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Wielkie dzięki ! W takim razie jutro muchołówka ląduje w zsypie Pozdrawiam ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi