Alusair Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Witam, dzisiaj kupiłam dzbanecznika Nepenthes alata i chciała bym się dowiedzieć jaka doniczka jest najlepsza dla niego czy wisząca czy zwykła do postawienia na parapecie? Jeśli nie było by to problemem to proszę o ilnki do tematów w których opisana jest hodowla tego dzbanecznika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Jestem pewien, że to Ventrata a nie alata. Wszystkie linki są na forum w zakładce hodowla dzbaneczników. Najlepiej dodać zdjęcie do identyfikacji. Jeśli nie znajdziesz to jest tu w innym serwisie: http://roslinyowadozerne.eu/art/rosliny/ne...es-ventrata.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alusair Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Dziękuje za linka, właśnie dodałam zdjęcie do identyfikacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi