Mekk Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 maciek0421 napisał: Według mnie jest świetny. Prosty przekaz, ładne ukazanie najefektywniejszego owadożera. Będzie wisiał gdzieś w mieście, czy tylko na stronach? Plakaty będą w całym mieście, pewnie sam zauważysz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 15 Kwietnia 2016 Share Napisano 15 Kwietnia 2016 To już tylko miesiąc. Nie mogą się doczekać !!!! takk takk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2016 idolomantisdiabolico napisał: To już tylko miesiąc. Nie mogą się doczekać !!!! takk takk Racja, do naszego eventu coraz mniej czasu Już zaczynamy przygotowywać gatunki, odmiany i kultywary spoza oferty, które będą po okazyjnych cenach dostępne wyłącznie w Powsinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Ruszyła już akcja darmowych rosiczek Wystarczy, że udostępnicie nasze wydarzenie (https://www.facebook.com/events/583673291782386/), a w trakcie trwania Wystawy otrzymacie rosiczkę gratis Jeżeli ktoś jednak nie posiada kultowego capensisa, to jest to naprawdę wyjątkowa okazja W każdym razie, my już sami nie możemy się doczekać festiwalu i na Was wszystkich gorąco będziemy czekać wraz z dużą strefą kolekcjonerskich rarytasów, która już się zaczyna szykować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 5 Maja 2016 Autor Share Napisano 5 Maja 2016 Zostało kilka ostatnich dni przed startem eventu yeah ! Już wkrótce pewne niespodzianki i newsy związane z Powsinem Co więcej, o czym warto pamiętać - jak obiecaliśmy będzie cała strefa kolekcjonera z naprawdę mega wyborem roślin, ale jeżeli macie coś konkretnego na oku, warto wcześniej zarezerwować (szczególnie dzbanki, których w dużych ilościach staramy się zawsze nie zabierać - aklimatyzacja itd. jak to z dzbankami choć i tak zabierzemy ich najwięcej kiedykolwiek ) Podrawiam, M Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 10 Maja 2016 Autor Share Napisano 10 Maja 2016 http://pytanienasniadanie.tvp.pl/25254289/...in-miesozernych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Ja jeśli dotrę to gdzieś 14-15, potem będziemy cisnąć do Warszawy. Czy bilety ulgowe przysługują studentom? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Rzecz jasna nie zapomnij legitymacij studenta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 11 Maja 2016 Autor Share Napisano 11 Maja 2016 natalia.t napisał: Ja jeśli dotrę to gdzieś 14-15, potem będziemy cisnąć do Warszawy. Czy bilety ulgowe przysługują studentom? idolomantisdiabolico napisał: Rzecz jasna nie zapomnij legitymacij studenta Dokładnie Wpadajcie bez obaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Dobra został dzień do wystawy mekk widzisz fan nawet na tym forum pewnie sobie myślisz ''co się dzieje!!!'' nie czuj się prześladowany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Kilka zdjęć z soboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Niestety w tym roku nie miałem auta, więc dojazd do Powsina czasowo nie był dla mnie osiągalny :/ obrze widzieć, że wystawa się rozwija! Jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem tych wieńców z różnokolorowych dzbanków! Nie wiem kto na to wpadł, ale gratuluje, wygląda to rewelacyjnie! Edytowane 16 Maja 2016 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Tam było tak super... że jadę drugi raz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medrol Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Byłem dziś ale nie było czynne szkoda że nie było żadnej wzmianki o tym ? a mam dość daleko ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 17 Maja 2016 Autor Share Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Medrol napisał: Byłem dziś ale nie było czynne szkoda że nie było żadnej wzmianki o tym ? a mam dość daleko ? Bardzo mi przykro, ale niestety to nie z naszej winy - przez pomyłkę zaplanowano w tym samym czasie w szklarni konferencję PAN i przez kilka godzin była szklarnia dziś nieczynna, były przygotowywania techniczne. Mamy nadzieję, że wpadniesz następnym razem i postaramy się jakoś zrewanżować, choć jak mówię - jeżeli by to od nas zależało to nie przegapilibyśmy nawet minuty. Nadmieniam, że już od kilkudziesięciu minut szklarnia jest ponownie otwarta dla zwiedzających. Iglacy - bardzo cieszą mnie miłe słowa Dzbanki troszkę uzupełniły brak części naszych ślicznych kapturnic, które bardzo szybko zaczęły wychodzić w tym roku z zimowania, a potem nieco wyhamowały w chłodnym kwietniu, więc jeszcze nie wszystko było w pełni gotowe na wystawę. Przed nami wiele świetnych eventów w tym roku - http://roraima.pl/pl/i/Wydarzenia/13 - i gorąco na wszystkie kolejne (jak również tą jeszcze trwającą - Was zapraszam ! Panie Krzysztofie - bardzo dziękujemy za śliczną fotorelację Edytowane 17 Maja 2016 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi