Skocz do zawartości

Kalendarz - Roraima 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Od lat organizujemy wystawy oraz targi roślin owadożernych w całej Polsce. Piękno naszych roślin zobaczyły już dziesiątki tysięcy Polaków. Na tym jednak nie poprzestajemy i organizujemy coraz większe, coraz bardziej fascynujące wydarzenia. Poniżej nasze plany na najbliższe miesiące :) Mamy nadzieję, że jeżeli będziecie chcieli nas w jakimkolwiek mieście odwiedzić, to kalendarz z takim wyprzedzeniem z pewnością jakąś logistykę Wam ułatwi ;)

2016

1. Ogród Botaniczny - Polska Akademia Nauk – Centrum Zachowania Różnorodności Biologicznej w Powsinie

ul. Prawdziwka 2, Warszawa

14.05 - 22.05.2016

2. Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego

ul. Henryka Sienkiewicza 23, 50-335 Wrocław

25.05 - 05.06.2016

3. Ogród Botaniczny Uniwersytetu Jagiellońskiego

ul. Kopernika 27, 31-501 Kraków

09.06 - 12.06.2016

4. Miejski Ogród Zoologiczny w Warszawie

ul. Ratuszowa 1/3, 03-461 Warszawa

25.06 - 10.07.2016

6. Ogród Botaniczny UMCS w Lublinie

ul. Sławinkowska 3, 20-810 Lublin

14.09 - 18.09.2016

7. Targi Zoo-Botanica (będziemy brali udział)

Hala Stulecia, Wrocław

24.09 - 25.09.2016

8. Palmiarnia Poznańska

Matejki 18, 60-767 Poznań

27.09 - 02.10.2016

Powyższy kalendarz może jeszcze ulec zmianie i ma wyłącznie charakter informacyjny.

Oczywiście bardzo prawdopodobne, iż zostanie rozszerzony o kolejne eventy.

Pozdrawiam,

Michał

Edytowane przez Mekk
Odnośnik do odpowiedzi

Widzimy się już w maju ;)

Rozumiem we Wrocku ;) ?

Istnieje spora szansa, że w tym roku będę mógł sobie pozwolić na wycieczkę do Warszawy i Wrocławia, byle bym tylko o tym nie zapomniał, no i oczywiście jedynie w weekend.

A do Warszawy bardziej do Powsina, czy Zoo :) ? W każdym razie będziemy czekać :)

będę w lublinie ;)

już zaczołem zbierać kasę .

A co z resztą ? znaczy heldros i carnisana ?

Do Lublina zostało troszkę czasu, ale gorąco zapraszamy, zwłaszcza, że Ogród jest naprawdę świetnie zarządzany :)

Jeśli chodzi o heldrosa i carnisane - nie mam pojęcia, znam tylko plany swojej firmy :P Nie planujemy na razie współpracy przy organizacji eventów.

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli kolejny sezon ziemia Łódzka oddana we władanie Carnisany? takk

Warszawa :arrow: Łódź ...tak blisko a za razem tak daleko... być może odwiedzę Stolicę jeśli ona nie chce pofatygować się do mnie paps

Ja wiem Jacek, że Ty tak pół żartem, pół serio :P:P ale całkiem poważnie - jak widzisz naprawdę plan na ten rok mamy dość napięty, niestety pomimo szczerych chęci nie damy rady odwiedzić każdego miasta :P + jest taki, że masz do Warszawy bardzo blisko ;) sporo osób z Łodzi odwiedza nasze warszawskie eventy :)

Odnośnik do odpowiedzi