Mekk Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) Od lat organizujemy wystawy oraz targi roślin owadożernych w całej Polsce. Piękno naszych roślin zobaczyły już dziesiątki tysięcy Polaków. Na tym jednak nie poprzestajemy i organizujemy coraz większe, coraz bardziej fascynujące wydarzenia. Poniżej nasze plany na najbliższe miesiące Mamy nadzieję, że jeżeli będziecie chcieli nas w jakimkolwiek mieście odwiedzić, to kalendarz z takim wyprzedzeniem z pewnością jakąś logistykę Wam ułatwi 2016 1. Ogród Botaniczny - Polska Akademia Nauk – Centrum Zachowania Różnorodności Biologicznej w Powsinie ul. Prawdziwka 2, Warszawa 14.05 - 22.05.2016 2. Ogród Botaniczny Uniwersytetu Wrocławskiego ul. Henryka Sienkiewicza 23, 50-335 Wrocław 25.05 - 05.06.2016 3. Ogród Botaniczny Uniwersytetu Jagiellońskiego ul. Kopernika 27, 31-501 Kraków 09.06 - 12.06.2016 4. Miejski Ogród Zoologiczny w Warszawie ul. Ratuszowa 1/3, 03-461 Warszawa 25.06 - 10.07.2016 6. Ogród Botaniczny UMCS w Lublinie ul. Sławinkowska 3, 20-810 Lublin 14.09 - 18.09.2016 7. Targi Zoo-Botanica (będziemy brali udział) Hala Stulecia, Wrocław 24.09 - 25.09.2016 8. Palmiarnia Poznańska Matejki 18, 60-767 Poznań 27.09 - 02.10.2016 Powyższy kalendarz może jeszcze ulec zmianie i ma wyłącznie charakter informacyjny. Oczywiście bardzo prawdopodobne, iż zostanie rozszerzony o kolejne eventy. Pozdrawiam, Michał Edytowane 8 Lipca 2016 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Widzimy się już w maju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Istnieje spora szansa, że w tym roku będę mógł sobie pozwolić na wycieczkę do Warszawy i Wrocławia, byle bym tylko o tym nie zapomniał, no i oczywiście jedynie w weekend. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 będę w lublinie już zaczołem zbierać kasę . A co z resztą ? znaczy heldros i carnisana ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 Widzimy się już w maju Rozumiem we Wrocku ? Istnieje spora szansa, że w tym roku będę mógł sobie pozwolić na wycieczkę do Warszawy i Wrocławia, byle bym tylko o tym nie zapomniał, no i oczywiście jedynie w weekend. A do Warszawy bardziej do Powsina, czy Zoo ? W każdym razie będziemy czekać będę w lublinie już zaczołem zbierać kasę . A co z resztą ? znaczy heldros i carnisana ? Do Lublina zostało troszkę czasu, ale gorąco zapraszamy, zwłaszcza, że Ogród jest naprawdę świetnie zarządzany Jeśli chodzi o heldrosa i carnisane - nie mam pojęcia, znam tylko plany swojej firmy Nie planujemy na razie współpracy przy organizacji eventów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 będę w lublinie już zaczołem zbierać kasę . A co z resztą ? znaczy heldros i carnisana ? Zacząłem się pisze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca-Dzbanecznik Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Czyli kolejny sezon ziemia Łódzka oddana we władanie Carnisany? Warszawa Łódź ...tak blisko a za razem tak daleko... być może odwiedzę Stolicę jeśli ona nie chce pofatygować się do mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 Czyli kolejny sezon ziemia Łódzka oddana we władanie Carnisany? Warszawa Łódź ...tak blisko a za razem tak daleko... być może odwiedzę Stolicę jeśli ona nie chce pofatygować się do mnie Ja wiem Jacek, że Ty tak pół żartem, pół serio ale całkiem poważnie - jak widzisz naprawdę plan na ten rok mamy dość napięty, niestety pomimo szczerych chęci nie damy rady odwiedzić każdego miasta + jest taki, że masz do Warszawy bardzo blisko sporo osób z Łodzi odwiedza nasze warszawskie eventy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Rozumiem we Wrocku ? Dokładnie W zeszłym roku tylko na ZOO Botanica miałem okazję, ale teraz o Ogrodu Botanicznego też się wybiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi