karaluch Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Cześć. Jak każdego roku, i w tym odbędzie się wystawa RO w Bonn: 23.4.2016 - 24.04.2016 więcej informacji, znajdziecie klikacjąc tu. Gdyby były problemy wpisania się na listę chętnych (wstęp wolny plus, dla chętnych kolacja) - proszę o pw pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Ah ta wystawa w Bonn ! Czemu to musi byc aż tak daleko? Rozumiem karaluchu, że w tym roku odwiedzisz tamto miejsce? Powiedz mi, lecisz samolotem czy jedziesz autem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Jak już się wybiorę, to samochodem - mam tam tylko 300km Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Wystawa odbędzie się dzień po moich urodzinach! Mam pomysł na prezent......... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 W tym roku uda mi się pojawić - zainteresowanych spotkaniem na miejscu w sobotę proszę o kontakt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Byłem Było wspaniale, prawda Wrazik ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Posiadacie może jakieś zdjęcia z wystawy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 byłem niestety zajęty pilnowaniem stoiska z roślinami na sprzedaż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Byłbym bardziej niż wdzięczny za jakieś fotki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heliamfan Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 cos tam może wyskrobię oprócz Bonn odwiedziłem także Ch. Kleina w Merzig i jego spektakularne szklarnie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi