Radek:) Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Midoxa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriowsky Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Moja pierwsza heliamphora heterodoxa x minor.. Ona ma miec wode caly czas w podatawce ? Jest ustawiona na południowym parapecie, wodę pozyskuje z podstawki i jest osłonięta kubkiem plastikowym aby zwiększyć wilgotność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Słyszałem, że może normalnie stać na parapecie. Może mieć mokro, ale warto czasem podlać od góry nie tylko przez podsiąkanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriowsky Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Dziękuję serdecznie z odpowiedź. Zostawiać ją w kubeczu aby zwiększyć wilgotność czy ściągnąć ? Edytowane 8 Maja 2022 przez endriowsky Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 Ja bym ściągnął i obserwował albo możesz też uciąć otwory na, szczycie i dać trochę przewiewu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriowsky Napisano 8 Maja 2022 Share Napisano 8 Maja 2022 W dniu 5/8/2022 o 11:06 AM, Cephalotus napisał: Ja bym ściągnął i obserwował albo możesz też uciąć otwory na, szczycie i dać trochę przewiewu. Expand Ściągnąłem ten kubek zobacze jak się będzie zachowywać roślinka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 I jak jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriowsky Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 Niestety roslina padła... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi