Alberciarz Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Postaramy się tak pogrillować żeby nikt nie żałował swojej obecności to oczywiście dodatek do wystawy, o której jakość staramy się przede wszystkim, ale jakże sympatyczny Miejscówka będzie inna niż rok temu, tym razem miejsce totalnie ustronne ale zaraz przy szklarniach Hmmm a babeczki... Do dziś je wspominam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Mnie niestety w tym roku nie bedzie Kropka z tego co wiem tez nie da rady.. Poczekacie jeszcze rok na babeczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 O nie, jak ja teraz przekonam chłopa, żeby mi towarzyszył? Teraz tylko ten grill może go przekonać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Być może pojawię się w sobotę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Dzień dobry! Kropka i Biedronka - będziemy tęsknić za Wami Taka oto S. leucophylla szykuje się do trasy na Warszawę Do zobaczyska za niecałe dwa tygodnie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Kropka i Biedronka - będziemy tęsknić za Wami Za nami czy za babeczkami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradBe Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Za babeczkami z babeczkami. ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 7 Maja 2016 Autor Share Napisano 7 Maja 2016 U nas w ten piękny dzień przygotowania trwają! Już teraz zdradzę, że szykujemy specjalną ofertę na cefalotusy, będzie też dużo ciekawych tłustoszy i rosiczek ale... nie tylko więcej szczegółów wkrótce. W kwestii grilla w sobotę wieczorem nie musicie się o nic martwić poza tym, żeby nie zapomnieć przyjść nooo chyba, że chcecie się pochwalić kulinarnymi zdolnościami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meszugge Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Pojawię się w sobotę, ale nie wiem cy zostanę na wieczór. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Ja postaram się zostać na grilla, ale koło 20 będę się zmywać. Następnego dnia rano muszę być w Białymstoku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek0421 Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 A ja będę od jakiejś 16 do końca. Muszę jeszcze zwiedzić ogród poza szklarniami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Będę zarówno 13 jak i 14 maja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capensi Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Ja również najprawdopodobniej będę na wystawie w sobotę około godziny 15. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Byłem dzisiaj na wystawie, myślałem że będzie mniej osób przy stoisku Carnisany ale się myliłem -ludzi tyle ze trudno się dopchać do stolika z roślinami. Sporo ciekawych roślin do kupienia, zwłaszcza dla początkujących. Niestety możliwość porozmawiania ze sprzedającymi prawie żadna bo muszą obsługiwać klientów. (Przy okazji proszę, nie mówcie że rosiczki można podlewać wodą ze studni a kapturnica będzie wyłapywać komary....) I tu muszę napisać o moich przykrych odczuciach przy okazji tego typu kiermaszy roślin (czepiam się ogólnie, nie tylko Carnisany)- zdecydowana większość zwiedzających to osoby, które na owadożerach zupełnie się nie znają. Kusi ich atrakcyjny wygląd roślin i ich niezwykłość. Nie mają jednak świadomości że muchołówka czy dzbanecznik mogą być trudne w uprawie i trzeba im zapewnić odpowiednie warunki. Gdybym się nie znał i słuchał tylko porad sprzedających to bym stwierdził, że uprawa rosiczki jest prosta jak każdej innej rośliny doniczkowej. Wiem, ze sprzedający nie ma żadnego interesu w informowaniu klientów, że roślina może być trudna w uprawie. Boję się jednak, że za miesiąc cześć roślin będzie ledwo żywa a do wakacji przeżyją nieliczne. Byłem dzisiaj świadkiem takiej sytuacji: Klient: O! jakie fajne! a co to? -Heliamfora -Jakie super! Biorę! Stawiam, że gdyby kupujący wiedział co kupuje to wziąłby coś łatwiejszego. A tak heliamfora pewnie długo nie pożyje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 No i pewnie nie pojawię się, biegunka mnie rozkłada jak małolata. ;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi