krzysfor1 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Dziś do mnie przyszła muchołówka South West Giant. Poczytałem troszkę o muchołówkach i widzę, że wszelkie gianty to wymyślone przez hodowców. Czy zostałem oszukany i dostałem najzwyklejszą muchołówkę? :( Mogę dodać jeszcze zdjęcie na potrzeby ''śledztwa'' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Dziś do mnie przyszła muchołówka South West Giant. Poczytałem troszkę o muchołówkach i widzę, że wszelkie gianty to wymyślone przez hodowców. Czy zostałem oszukany i dostałem najzwyklejszą muchołówkę? :( Mogę dodać jeszcze zdjęcie na potrzeby ''śledztwa'' Ciekawy temat Chyba na prawdę "troszkę poczytałeś". Nie jest powiedziane,że dana muchołówka na zawsze zatrzyma swoje cechy.Może z czasem je każda stracić. Przeżywasz sw giant,a ja(jak i wiele zapewne osób)kupiłem kultywary,które kosztują 10xtyle co sw giant i straciły mutacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi