Niekumaty Burak Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 My mamy widok na gniazdo orłów. http://pontu.eenet.ee/player/merikotkas.html Orły z kolei mają widok na morze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 u mnie nie chce się odtworzyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Brak strumienia obrazu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Być może wyłączają na noc bo jest ciemno i nic nie widać, otwierałem link koło 18 to wszystko działało, siedział sobie jeden w gnieździe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Być może wyłączają na noc bo jest ciemno i nic nie widać, otwierałem link koło 18 to wszystko działało, siedział sobie jeden w gnieździe Był, ale cham i prostak bo tyłem siedział Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Super sprawa ta kamerka - będę obserował U mnie w okolicy też ostatnio często widuję bieliki, niedawno widziełem jednego 2 metry od drogi (siedział na padlinie), ale zerwał się skubany do lotu, gdy zatrzyamałem samochód. Znajomy wędkarz-działacz mówił, że w sumie jest 8 gniazd bielików w promieniu 20 km (od Trzcianki woj. wielkopolskie), ale nie wiem, na ile to prawda. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Arturr0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Oglądać! Cała rodzina razem, zaraz będą karmić młode! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Oglądać! Cała rodzina razem, zaraz będą karmić młode! A mnie na telefonie nie dział! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Przed chwilą wykluł się trzeci! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Ale super, przed chwilą obaj rodzice byli w gnieździe, z czego jeden z nich mniam dostarczył. W tam tym roku obserwowałem polowanie takiego bielika w rezerwacie Łężczok koło Raciborza cudowny widok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Lubię sobie odpalić kamerkę dla samego dźwięku. Ten szum i delikatne ćwierkanie ptaków niesamowicie mnie wycisza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie Ciebie jedyną... od 2 dni uczę się do egzaminów przy tej kamerce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie Ciebie jedyną... od 2 dni uczę się do egzaminów przy tej kamerce. Ola boga, pojutrze KOLOKWIUM! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi