turbo880 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Witam, zamowilem sobie nasiona muchołowek i chcialbym sie dowiedziec czy to naprawde sa muchołowki czy poprostu zostalem oszukany i zostaly mi przysłane jakies plewy, nasiona "muchołowkowopodobne" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 To nie muchołówka. Jakieś badziewie ktoś Ci sprzedał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek79 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Podejrzewam, że nasiona były na pierwszy rzut oka podobne do muchołówkowych, to częsta praktyka oszustów którzy naciągają w ten sposób niedoświadczonych miłośników owadożerów. Polecam na przyszłość kupować na naszym forum w odpowiednim dziale. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo880 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 noo to tak jak myślałem :/ jaka odmiane muchołowki polecicie żółtodziobowi?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Wszystkie Ale na początek najlepiej jakiś marketowiec tani i łatwy . takk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo880 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 i tu zaczynaja sie schody, w jakich marketach nie byłem to mucholowki nie moglem znalesc... mama posiada kwiaciarnie przez co czesto jezdzimy na gieldy kwiatowe i tam tez nie moglem znalesc moich muchołowek ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Ale fart mieć mamę w kwietnym biznesie. takk Masz nieograniczone szanse rozwoju, Jak nigdzie nie możesz kupić muchołówki to zamów przez internet . Roraima Heldros Carnisana Do wyboru do koloru Możesz też kupić rosliny na wystawach . Edytowane 1 Maja 2016 przez idolomantisdiabolico Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Wyrosło mi dokładnie to samo z nasion, które zamówiłam, a miały być muchołówkami. Nadal nie odkryłam co mogą być to za rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 (edytowane) Podpinając się pod temat : Czy to też jest muchołówka? Edytowane 23 Maja 2016 przez dzik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Browarski Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Podpinając się pod temat : Czy to też jest muchołówka? Nie, to nie jest muchołówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Podpinając się pod temat : Czy to też jest muchołówka? Jeśli nie chcesz tego hodować dalej, to dla Twojej ciekawości wstawię zdj moich cudaków, które sobie rosną, a gdy były małe wyglądały tak samo jak Twoje i też miały być muchołówką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Ładne te cudaki Moze to jakiś nowy gatunek? O_O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Witam, zamowilem sobie nasiona muchołowek i chcialbym sie dowiedziec czy to naprawde sa muchołowki czy poprostu zostalem oszukany i zostaly mi przysłane jakies plewy, nasiona "muchołowkowopodobne" Skąd zamówiłeś te nasiona? Może to ta sama osoba? Ja też zamówiłem,a w sumie to się wymieniłem-muchołówka za nasiona. Wyrasta mi to samo co tobie. Trzymam aby zobaczyć co to będzie. Nasiona identyko jak muchołówki. Miały być nasiona muchołówek prosto z holandii-sraty taty. Jkc to ja mam dużo muchoki jakby ktoś chciał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Ładne te cudaki Moze to jakiś nowy gatunek? O_O Haha, no oby, bo w sumie nie wiem po co je trzymam nie no, wiem po co, moja ciekawość nie daje mi spokoju załączam zdj cudaków z góry, może ktoś jednak pomoże rozszyfrować co to za cudeńka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Troche mi to przypomina miętę, ktora rośnie mi na parapecie. Ewentualnie melisa. Ale raczej to nie to, po zapachu powinnaś wtedy te roślinki poznać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi