Gymbor Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Wczoraj w Warszawskiej Biedronce blisko Centrum Nauki Kopernika ( obok sklepu Militaria.pl ) zauważyłem dostawę roślinek owadożernych, mieli między innymi aliciae, caspensisy i kilka muchołówek cena to 13.99. Możecie się zorientować czy w waszych sklepach też ich nie ma widać zrobiło się to ostatnio na topie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Wczoraj w Warszawskiej Biedronce blisko Centrum Nauki Kopernika ( obok sklepu Militaria.pl ) zauważyłem dostawę roślinek owadożernych, mieli między innymi aliciae, caspensisy i kilka muchołówek cena to 13.99. Możecie się zorientować czy w waszych sklepach też ich nie ma widać zrobiło się to ostatnio na topie. Ja dziś w jednej z pomorskich biedronek zobaczyłam kilka rosiczek i dwie kapturnice, w bardziej niż opłakanym stanie. Jedna rosiczka całkowicie spleśniała... Cena się zgadza, 13.99. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Lidl, od czwartku 13.07, muchołówki i kapturnice po 13,99 zł. Gazetka: https://www.lidl-flyer.com/pl-PL/#/92f940e1...w/flyer/page/22 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 12 Lipca 2017 Share Napisano 12 Lipca 2017 Dzięki za info :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 W L kapturnic nie było a muchole jakby zaparzone. Miały takie obwisłe, miękkie liście. Dziś byłem w Kaufie i mieli świeżą dostawę kapturnic i mucholi (niektóre miały dość czerwone wnętrza pułapek) w cemie 10.99/szt. W stosunku do poprzedniej dostawy rośliny były mniejsze ale wiele z nich miało już młode na przyrostach (rośliny były gęstsze). Czyli tym razem poszło w ilość, a nie w jakość :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarniak92 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 W Tesco jest wyprzedaż owadożerów, w Ostrowie Wlkp. były rosiczki (w całkiem dobrym stanie) i muchołówki (trochę zwiędnięte). Mała doniczka 4zł, duża (9cm) po 7,26zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Ja w tesco widziałem dzbaneczniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych321 Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Jakoś 5 lipca w tesco były rośliny w świetnej kondycji, kupiłem tylko kapturnicę, bo inne gatunki miałem. Ehh, troche się spóźniłem. No nic. Bardzo mi się ten temat podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thori Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Dzisiaj widziałam w Obi roślinki: muchołówki, dzbaneczniki. Doniczka 6cm - 12,99 zł, doniczka 12cm - 19,99. Potem jakieś droższe, opisane jako: rośliny owadożerne. Były też jakieś maleńkie doniczki, ok. 3-4cm średnicy, z czymś co od biedy przypominało muchołówkę, chyba bezcenne - bo metki brak. Niestety rośliny ledwo dychające, zmarniałe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Nie podawaj info o sklepach takich jak oni czy Castorama, Kaufland.Owadozery to codzienność w obi . A nie od tego służy temat żeby informować o obecności roślin mięsożernych w sklepach? W moim mieście mięsożery w OBI nie są codziennością, podobnie w Kauflandzie trudno na nie trafić. Thori zatem za informację dziękuję, a Maksiowi radzę mówić w przyszłości za siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 A nie od tego służy temat żeby informować o obecności roślin mięsożernych w sklepach? W moim mieście mięsożery w OBI nie są codziennością, podobnie w Kauflandzie trudno na nie trafić. Thori zatem za informację dziękuję, a Maksiowi radzę mówić w przyszłości za siebie. ''Bywa tak, że czasem owadożery witają w różnych marketach, POZA JUŻ TAK ZNANYMI jak: Leroy Merlin, OBi czasem IKEA, Castorama czy Kaufland.'' A co było napisane w pierwszym poście? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 ''Bywa tak, że czasem owadożery witają w różnych marketach, POZA JUŻ TAK ZNANYMI jak: Leroy Merlin, OBi czasem IKEA, Castorama czy Kaufland.'' A co było napisane w pierwszym poście? To co zacytowałeś, ale chyba nie rozumiesz kontekstu. Rozwieje wszystkie wątpliwości jeśli o dziwo jakieś są. Temat jest do informowania o dostawach RO w sklepach stacjonarnych. Czy jest to OBI, Kaufland, Lidl czy nawet Kwiatki Bożeny. Była dostawa, ktoś informuje co kiedy i za ile i koniec tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasiek Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Wczoraj zakupiłam w Lidlu owadożerną muchołówkę. Cena 14.99 zl/szt. Były tylko muchołówki z zielonymi i wybarwionymi na czerwono pułapkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darlington Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 W Tarnowie, w hurtowni florystycznej "Grajek" są dostępne Muchole po 8 zł. W dobrym stanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darlington Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 W Tarnowskim Auchan ale wydaje mi się ze jeśli w gazetce jest ogłoszenie to w innych Auchanach też jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi