SethTrusek Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Kaufland w Świdniku (Lubelskie) rośliny owadożerne po 11.99zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Lidl Gostyń muchołówki. Obi Leszno - dostawy owadożernych wstrzymane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Wczoraj natknąłem się w świdnickim Leroy Merlin na sporą ilość roślin mięsożernych, m. in. muchołówki, dzbaneczniki (tym się nie przyglądałem - raczej typowe marketówki) oraz kapturnice - te o dziwo z etykietami z nazwą. Były S. 'Eva', S. 'Velvet' i jeszcze jedna dwuwyrazowa krzyżówka, której nazwy nie zapamiętałem. Na S. 'Eva' polowałem od dłuższego czasu, więc byłem uradowany znaleziskiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Wczoraj natknąłem się w świdnickim Leroy Merlin na sporą ilość roślin mięsożernych, m. in. muchołówki, dzbaneczniki (tym się nie przyglądałem - raczej typowe marketówki) oraz kapturnice - te o dziwo z etykietami z nazwą. Były S. 'Eva', S. 'Velvet' i jeszcze jedna dwuwyrazowa krzyżówka, której nazwy nie zapamiętałem. Na S. 'Eva' polowałem od dłuższego czasu, więc byłem uradowany znaleziskiem. Nie widziales sarraceni x rhederi ? Edytowane 27 Czerwca 2019 przez killer_88 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Nie widziales sarraceni x rhederi ? Nie. Byłem dziś kolejny raz w sklepie - nazwa kapturnicy to 'Purple Haze'. Była także 'Fiona'. Także całkiem niezły wybór jak na market. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Ptaah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiaj tez bylem w Leroy Merlin Poznan Komorniki. Ilosc owadozerow ogromna kapturnice, mucholowki, dzbaneczniki. Rozne rozmiary i ceny. Edytowane 5 Lipca 2019 przez killer_88 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4ry Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Wychodzi na to, że Leroy Merlin ma ogólnopolską akcję. W Tarnowie też od groma kapturnic i dzbaneczników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadoCMG Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Żona w radiu słyszała reklamę Liroy Merlin odnośnie owadożerów także uderzyli na ostro. Zainteresowanie jest spore także w Kauflandzie czy Biedronce co chwile coś dają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Rośliny w Leroy Merlin w Gdańsku rzucili, w miarę dużo. Cen nigdzie nie było. Sklep przy ul. Szczęśliwej 7 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi