Archemneme Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 (edytowane) Heyo! Nazywam się Sandra i jestem miłośniczką roślin, która wciąż zapełnia nimi swój parapet (i nie tylko). Choć w moim zbiorze przeważają sukulenty, to mam jednak zamiar to zmienić. W tym celu zarejestrowałam się i bacznie obserwują wątek nadchodzącej wystawy w Gliwicach. Kilka moich foć: Pozdrawiam! Edytowane 26 Maja 2016 przez Archemneme Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 witamy, dobtrze ze coraz wiecej kobiet na forum zycze powodzenia w hodowli . Masz duze sekulentow? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archemneme Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 witamy, dobtrze ze coraz wiecej kobiet na forum zycze powodzenia w hodowli . Masz duze sekulentow? Posiadam aloes peglerae, który rośnie jak szalony Lithopsy, z których jeden aktualnie się "przeistacza" Kilka kaktusów, parę sadzonek gruboszy, haworsji... jednak moją dumą są róże pustyni (adenium obesum). Posiadam 8 drzewek, trzy z nich mają ponad rok, resztę wysiałam tegorocznej wiosny. Rosną pięknie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 wszystko ladne , najbardziej mi sie podobaja lithopsy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Witamy Nie ma sensu dodawać tutaj zdjęć, radzę zrobić swój własny temat ze zdjęciami w odpowiednim dziale na tym forum Ściskam ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archemneme Napisano 26 Maja 2016 Autor Share Napisano 26 Maja 2016 Witamy Nie ma sensu dodawać tutaj zdjęć, radzę zrobić swój własny temat ze zdjęciami w odpowiednim dziale na tym forum Ściskam ^^ Wolę uniknąć negatywnych opinii ze względu na brak nawiązania do głównego wątku na tym forum, tylko jedno z przedstawionych przeze mnie zdjęć przedstawia roślinę owadożerną. Liczę, że wkrótce się to zmieni, wtedy z pewnością skorzystam z tej możliwości, niemniej jednak dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi